Останати вести

Спорт
СТЕФАНОВСКИ: Мојот Seat е подготвен, но не знам каде ќе возам во сезоната 2018

Нашиот шампион и неговиот тим се подготвени, чекаме одлука ETCC натпреварувањето згасна, Светскиот шампионат премина на TCR техника и стана WTCR, трансформација која на многу…

Совети
ВИДЕО: Еве зошто никогаш не би требало да се престројувате наслепо

Иако модерните автомобили поседуваат низа активни и пасивни безбедносни елементи, целата оваа технологија е немоќна пред човечката глупост Модерните автомобили поседуваат цела низа активни и…

Занимливости
ШОКАНТНО: Германец возел 56 години без возачка дозвола

Апсолутен рекордер прикладен за Риплиевата рубрика „Верувале или не“ Помалите сообраќајни незгоди на прометни градски крстосници се секојдневие за екипите на сообраќајната полиција ширум светот. Меѓутоа,…

1 2 3 260