Дали знаете?

Дали знаете?
ВИДЕО: Дали е вистинит стереотипот за BMW возачите дека се безобразни и агресивни?

Погледнете го видео прилогот и просудете сами Веќе подолго време е актуелен стереотип за возачите на BMW дека истите се безобразни, агресивни и генерално склони…

Дали знаете?
ДАЛИ ЗНАЕТЕ: Што ќе се добие доколку се вкрстат спортски автомобил и комби?

Со обѕир на актуелните трендови во автоиндустријата која упорно ги форсира чудните дизајнерски хибриди, со право се поставува прашањето до каде сето ова ќе не…

Дали знаете?
ДАЛИ ЗНАЕТЕ: Кои се најпродавани нови автомобили во Европа по земји?

Во текот на 2017 година на европскиот пазар се продадени 15.631.678 автомобили, а денес ги презентираме најпродаваните модели во секоја земја поединечно Во текот на…

Дали знаете?
ДАЛИ ЗНАЕТЕ: Кои електромобили во 2018 година имаат најголема автономија?

Од година во година се зголемува максималниот радиус на движење на електромобилите, но кои стигнуваат најдалеку? Од година во година се зголемува максималниот радиус на…

Дали знаете?
ТОП 10: Дали се ова најголемите дизајнерски промашувања на современата епоха?

Низ минатите десетлетија светот на автомобилите памети бројни модели кои потфрлија по прашањето на дизајнот, а така е и денес Низ минатите десетлетија светот на…

Дали знаете?
ДАЛИ ЗНАЕТЕ: Кој е навистина најголемиот автомобилски произведувач во светот?

По објавените продажни резултати за 2017 година на две големи автомобилски групации, се појави спор за тоа кој е најголемиот произведувач на светот Volkswagen групацијата…

Дали знаете?
ВИДЕО: Дали Kia Stinger GT може да застане „на црта“ со Porsche Panamera и BMW 6 Gran Coupe?

Несекојдневна пресметка со неочекувани и апсолутно изненадувачки резултати Kia Stinger е потентна gran turismo лимузина, која е вистински трн во око на модели како што…

1 2 3 36