Колекционерство

Колекционерство
ФОТО: Југословенскиот Golf пристигна во музејот на Volkswagen

Музејот во Волфсбург стана побогат за уште едно скапоцено возило, известија германските медиуми Станува збор за Volkswagen Golf од првата генерација, произведен во југословенската фабрика…

Колекционерство
ФОТО: Блиндираната лимузина на рускиот претседател Путин оди на продажба

Лидерот на „слободниот свет“ се вози во Cadillac, додека претседателите на другите земји скоро секогаш преферираат Mercedes Pullman Примерот кој го потврдува правилото е токму…

Колекционерство
MASERATI MEXICO by FRUA: Уникатен дијамант за прв пат во јавноста

На светската автомобилска сцена ненадејно се појави еден одамна заборавен и многу редок драгоцен камен од минатото Секој сочуван примерок на класично Maserati заслужува големо…

Колекционерство
RM Sotheby Duemila Route: Најголема европска автомобилска колекција

На рекордната автомобилска аукција се продадени 423 ексклузивни и егзотични возила На најголемата европска автомобилска аукција на сите времиња е продадена најбројната приватна колекција, собрани…

Колекционерство
ФОТО: Bugatti од 1937 година чини колку три супер-автомобили Chiron

Иако силно „набилдан“ со најсовремена технологија и импресивни перформанси, Bugatti Chiron по вредноста многу заостанува зад својот далечен предок – класичниот Type 57S Cabriolet Иако е…

1 2 3 19