Низ историјата

Низ историјата
ВИДЕО: Како се менуваа автомобилските аудио системи во последните 4 декади?

Погледнете како изгледаше развојот на фабричките радио уреди во автомобилите Како репер за ова интересно патување во аудио историјата е земен Volkswagen Golf и тоа…

Низ историјата
(ВИДЕО) НИЗ ИСТОРИЈАТА: Како изгледал сообраќаен хаос пред 100 години?

Видео прилогот снимен на улиците на Сан Франциско 1906 година ни открива прилично хаотична сообраќајна состојба во раните периоди на автомобилизмот Реткиот видео прилог, снимен…

Низ историјата
СЕДУМТЕ ВЕЛИЧЕСТВЕНИ: Maserati слави 70 години на GT моделите

Во својата богата историја подолга од еден век Maserati пласираше бројни модели кои оставија длабока трага во авто-индустријата Во својата богата историја подолга од еден…

Низ историјата
(ВИДЕО) СРЕЌЕН РОДЕНДЕН: Chevrolet Corvette полни 65 години

Погледнете како низ децении се менуваше познатиот американски спортски автомобил Еден од легендарните спортски модели кои ја одбележаа автомобилската индустрија на втората половина од 20…

1 2 3 30