Низ историјата

Низ историјата
JAY LENO’S GARAGE: Револуционерниот експериментален Mercedes C111

Вистинските автоентузијасти одлично ги познаваат „лудите“ 60-ти години на минатиот век, кои по многу нешта ќе останат ненадминати, помеѓу останатото и по Mercedes C111 Иако…

Низ историјата
ŠKODA 120S RALLYE: Чехословаците имаа расни тркачки грла и пред да ги купи Volkswagen

Направени се само само 100 единици на оваа тркачка легенда кои денес чинат вистинско богатство Еден од најраритетните натпреварувачки модели е Škoda 120S Rallye, која…

1 2 3 4 30