Низ историјата

Низ историјата
СЕДУМТЕ ВЕЛИЧЕСТВЕНИ: Maserati слави 70 години на GT моделите

Во својата богата историја подолга од еден век Maserati пласираше бројни модели кои оставија длабока трага во авто-индустријата Во својата богата историја подолга од еден…

Низ историјата
(ВИДЕО) СРЕЌЕН РОДЕНДЕН: Chevrolet Corvette полни 65 години

Погледнете како низ децении се менуваше познатиот американски спортски автомобил Еден од легендарните спортски модели кои ја одбележаа автомобилската индустрија на втората половина од 20…

Низ историјата
JAY LENO’S GARAGE: Револуционерниот експериментален Mercedes C111

Вистинските автоентузијасти одлично ги познаваат „лудите“ 60-ти години на минатиот век, кои по многу нешта ќе останат ненадминати, помеѓу останатото и по Mercedes C111 Иако…

Низ историјата
ŠKODA 120S RALLYE: Чехословаците имаа расни тркачки грла и пред да ги купи Volkswagen

Направени се само само 100 единици на оваа тркачка легенда кои денес чинат вистинско богатство Еден од најраритетните натпреварувачки модели е Škoda 120S Rallye, која…

1 2 3 4 5 32