Актуелно

Актуелно
2018 WORLD CAR AWARDS: Кандидати за Светски автомобил на годината 2018

Повеќе од 70 новинари и стручњаци од областа на автомобилизмот ја составија листата на кандидатите за престижната награда Светски автомобил на годината 2018 Секој април…

Актуелно
Volvo и Audi ја преземаат одговорноста за несреќи на своите самовозечки автомобили

Една од најголемите препреки за поширока примена на самовозечките автомобили во секојдневниот сообраќај е и прашањето на одговорноста при евентуални сообраќајни незгоди Една од најголемите…

Актуелно
МОЈ ПАТ: Веб апликација за пријавување недостатоци на патиштата

Јавно ги повикуваме сите учесници во сообраќајот да ги пријавуваат недостатоците, аномалиите и дупките на сите локални, регионални и магистрални патишта во земјава Преку бесплатна…

Актуелно
ТЕСТ 2017 PEUGEOT 301: Најдобар однос перформанси/цена на домашниот пазар

Возачот и патниците удобно и економично се возат во робустната француска лимузина, багажникот е еден од најголемите во сегментот, подвозјето е створено за македонската калдрма…

Актуелно
СКАНДАЛ: Безобразно скапи патарини за катастрофално лоши патишта опасни по живот

Странските туристи масовно ја одбегнуваат земјава, а на „домашните возачи не ни треба да се наплаќа патарина, затоа што патот е направен многу одамна и…

1 2 3 94