Актуелно

Актуелно
QUICKCO: Кои се најбараните авто брендови на Google во светот?

Најпопуларни автомобилски марки по Google Quickco објави активна мапа на светот по Google интересите на интернет корисниците за автомобилски брендови. Доказ дека новиот претседател на…

Актуелно
Француската држава го задржува уделот во PSA компанијата

Владата на Франција останува сопственик на 13,7% од акциите на автомобилската групација Француската влада се грижи Peugeot/Citroën да не останат без државна заштита. Владините челници…

Актуелно
ОНЛАЈН ПЕТИЦИЈА: Да се укинат патарините на македонските патишта

На социјалните мрежи масовно почна да се споделува онлајн петиција која го привлекува вниманието на јавноста „Укинување на патарините и воведување на „Вињета“ би го…

Актуелно
PSA групацијата забележа раст на продажбата од 5,8 отсто

Глобалната продажба на компанијата PSA во минатата година порасна благодарение на одличната продажба на брендот Peugeot Глобалната продажба на компанијата PSA во минатата година порасна…

Актуелно
Пристигнува нова основна верзија на Volkswagen Golf со 86 коњски сили

Понудата на редизајнираниот Golf е збогатена со нова најслаба бензинска верзија Купувачите на најпопуларниот модел на Volkswagen од сега ќе имаат поголема можност за избор,…

1 2 3 4 83