Актуелно

Актуелно
НОВИ КАЗНИ: Дали сте за тоа несовесните возачи да волонтираат?

Оние возачи што направиле сообраќаен прекршок да волонтираат и да им помагаат на сообраќајните полицајци, на брзата помош и противпожарните бригади кога тие ќе интервенираат…

Актуелно
MUSTANG WOLF WIDE 5.0: Германците имаат ново патролно возило, но не за автобан

На полициските сили во Германија секако не им недостигаат брзи пресретнувачи, а сега имаат и возило за специјална задача Германската организација Tune it! Safe!, за…

Актуелно
ФОТО: Ова се финалисти за избор на Европски автомобил на 2017 година

Од мноштвото овогодишни новитети европските авто-новинари одбраа 7 кандидати од кои еден ќе ја понесе престижната титула на Европскиот автомобил на годината Жирито за Европскиот…

1 2 3 4 5 81