Актуелно

Актуелно
Импресивна колeкција возила на Кристиjано Роналдо (прв дел)

Огромната и богата гаража со егзотични „благородници“ и суперспортисти на тркала, на Кристијано Роналдо, ја краси „Бентли континентал ГТ“ (Bentley Continental GT) со кој познатиот…

Актуелно
Топ 15 „најкул“ такси возила во светот (трет дел)

Во сите поголеми светски метрополи такси возилата се најчесто долги кутиести лимузини, сите со унифицирана боја, кои се одликуваат со просторност и економична експлоатација, но…

Актуелно
Топ 15 „најкул“ такси возила во светот (втор дел)

Во сите поголеми светски метрополи такси возилата се најчесто долги кутиести лимузини, сите со унифицирана боја, кои се одликуваат со просторност и економична експлоатација, но…

Актуелно
Видео: Дејвид Бекам автомобилска колекција (прв дел)

Страста кон скапите автомобили влече корени од детските денови, кога малиот Бекам, покрај трчањето по „бубамарата“, со часови ги прелистувал страниците на специјализираните магазини, не…

1 79 80 81 82 83