Занимливости

Занимливости
ВИДЕО: Специјалци упаднале во гаража мислејќи дека се пука од Калашњиков

Вистинска комедија резултираше од упад на полициски одред во локална гаража, сето тоа под сомнеж дека некој пука од огнено оружје Комичен сплет на околности…

Занимливости
TOP GEAR: Црногорската полиција го бркаше Мет Лебланк со оклопни борбени возила

Освен прекрасните природни убавини, малата земја на Јадранското море поседува и опасна полиција „Како господ бог да ги споил Карибите и величествените Алпи“, беа зборовите…

1 2 3 40