Занимливости

Занимливости
ЗИМСКА ИДИЛА: Кој рече дека „дрифтање“ со преден погон не е можно?

Снегот кој падна, како и доликува за ова доба на годината, не ги израдува само најмладите Сите вистински фанови на автомобилизмот едвај ги дочекаа лизгавите…

Занимливости
ВИДЕО: Погледнете како во нормални земји се прави автопат

Неодамна бевме одушевени како руските патари ефикасно го чистат автопатот од снег, а сега ја презентираме австралиската ефикасност во асфалтирање Неодамна бевме одушевени со снимката…

Занимливости
ВИДЕО: Сензационална Новогодишна „елка“ од 94 автомобили

Автоентузијастите на Калининград за Нова година направија „елка“ од 94 возила Во Калининград, на платото пред Палатата на спортот автомобилите се наредени во облик на…

1 2 3 4 23