Занимливости

Занимливости
Ден за уживање во префинети мотоцикли и внимателно одбрана гардероба DGR Skopje 2017
Од

Традиционалниот настан „Distinguished Gentleman’s Ride” беше успешно организиран во Скопје  и со тоа  се покажа дека префинетоста и хуманоста им „лежат” на жителите на градот. Со оваа…

Занимливости
СЕНЗАЦИЈА: „Фиќо“ со два Suzuki Hayabusа агрегати и нитро систем

„Фиќо“ со два жестоки мотори и нитро е главна атракција на трките за забрзување На мостарскиот аеродром Аутоклуб Херцеговина викендов го организираше Auto-moto Street Show…

Занимливости
„Distinguished Gentleman’s Ride” повторно во Скопје
Од

Спектакaлот наречен „Distinguished Gentleman’s Ride” e повторно во Скопје. По минатогодишната успешна организација на  големиот хуманитарен настан „Distinguished Gentleman’s Ride”, Скопје и оваа година ќе биде дел…

1 2 3 4 5 37