Промоции

Промоции
2018 OPEL GRANDLAND X: Апсолутна атракција во најпопуларниот сегмент

Го претставуваме технолошкиот близнак на Peugeot 3008, идеално опремен и одлично дизајниран, кој плени со атрактивен изглед и низа напредни технолошки решенија Технолошкиот близнак на…

Промоции
Еуроимпекс ДОО – локален партнер во Меѓународен проект во рамките на програмата „Еразмус + “

Еуроимпекс ДОО веќе долги години соработува со средното сообраќајно училиште АСУЦ „Боро Петрушевски” од Скопје, во рамките на повеќе проекти од национален и меѓународен карактер…

Промоции
ААН: Peugeot 3008 е Автомобил на годината и во Србија

Неколку дена пред отворањето на белградскиот Автосалон со одлуката на гласовите од жирито на Асоцијацијата на автомобилски новинари на Србија францускиот „лав“ ја освои титулата…

Промоции
ВРАЌАЊЕ НА ОТПИШАНИОТ: Alpine А110 почнува со сериско производство

Пред нас е првиот сериски модел на обновениот легендарен спортски бренд на Renault По неколку прототипови, конечно имаме прилика да видиме како изгледа продукцискиот Alpine…

1 2 3 45