Саеми

Саеми
НАЈУБАВОТО ОД ФРАНКФУРТ 2017: Атрактивните хостеси се вториот најважен дел на секој Автосалон

На 67-от меѓународен франкфуртски Автосалон најубавите украси беа атрактивните и насмеани хостеси Еден од најголемите и најзначајните светски Автосалони е домаќин на бројни нови модели…

Саеми
ФРАНКФУРТ 2017: Летечкиот автомобил AeroMobil 4.0 слета во Франкфурт

На Автосалонот во Франкфурт словачката компанија AeroMobil претстави прототип на летечки автомобил AeroMobil 4.0 претставува значително унапредена верзија на оригиналниот 1.0 прототип, високо технолошко луксузно…

1 2 3 30