Останати вести

Низ историјата
Најпопуларните автомобили во СФРЈ (II дел)

Од странските автомобили, можеби најмногу внимание предизвикуваше „Мерцедес“, а најпопуларен меѓу нив беше моделот 200 D, од серијата 123. Претставуваше симбол на успех, ветуваше сигурно…

Колекционерство
„Големиот Гетсби“ на четири тркала

Чуден автомобил со поминати 40-тина илјади километри, се продава преку еден огласник за класични автомобили, а неговиот сопственик, огнен љубител на Фицџералдовиот „Големиот Гетсби“, тврди…

1 228 229 230 231 232 275