Останати вести

Спорт
Ф1: Сите тимови се стабилни
Од

Берни Еклестон изјави дека сите 11 тимови кои оваа година ќе настапуваат во Ф1 шампионатот се финансиски обезбедени, што ги отклонува сите сомнежи и шпекулации…

1 243 244 245 246