Останати вести

Познатите возат
Видео: Популарниот Ламбе Алабаковски тестираше „БМВ Икс1“

Како гостин во рубриката „Познатите возат“ во популарното автомобилско шоу „Високи октани“, Ламбе ни зборуваше за неговите приоритети како возач и дека не пробувал да…

Познатите возат
Видео: Ана Зафирова го „проба“ новиот „Форд Фокус“ 2011

Ана Зафирова е гостин во рубриката „Познатите возат“ во рамките на „Високи октани“, во која јавни личности од македонската сцена ги тестираат своите омилени автомобили.…