Останати вести

Познатите возат
Видео: Ана Зафирова го „проба“ новиот „Форд Фокус“ 2011

Ана Зафирова е гостин во рубриката „Познатите возат“ во рамките на „Високи октани“, во која јавни личности од македонската сцена ги тестираат своите омилени автомобили.…

1 261 262 263 264