Останати вести

Совети
АВТОМАТСКИ МЕНУВАЧ: Причини „за“ и „против“

Секој систем има позитивни и негативни страни, па така и најраспростанетите видови на автоматски менувачи Автоматскиот менувач го прави возењето покомфорно и посигурно, го намалува…

Колекционерство
ФОТО: Брилијантно реставрирана 1976 Zastava 1500 караван

Појавата на легендарниот „Југословенски Мерцедес“ денес на улиците е за жал вистинска реткост, а караван моделите се уште поретки За разлика од легендарниот „Тристач“ во…

1 2 3 4 5 231