Останати вести

Занимливости
ВИДЕО: Погледнете ја реакцијата на човекот кој го удри своето Lamborghini

И најмалата сообраќајна незгода е непријатно искуство, но кога заради свое или туѓо невнимание ќе оштетите ексклузивен спортски автомобил, тогаш емоциите тешко се сокриваат Еден од учесниците…

Низ историјата
BUGATI EB110: Баксузниот претходник на Veyron – II дел

Пред точно 25 години спектакуларно беше лансиран најдобриот супер-спортски автомобил на своето време, кој заради подметнувања, саботажи и падот на италијанската Лира во само три години се…

Занимливости
ФОТО: Погледнете што се може да се направи од стари пневматици

Доколку во летниов период имате слободно време, а во гаражата неколку стари пневматици, тогаш имаме неколку интересни предлози на оваа тема Доколку во летниов период…

Низ историјата
BUGATI EB110: Баксузниот претходник на Veyron – I дел

Пред точно 25 години спектакуларно беше лансиран најдобриот супер-спортски автомобил на своето време, кој заради подметнувања, саботажи и падот на италијанската Лира во само три години се…

Занимливости
КОЈ Е ПОБРЗ: Lamborghini Huracan Spyder или фармерски пикап?

Добрите познавачи на драг трките знаат дека изгледот на возилото не е пресудно, бидејќи често токму под најголемите кршеви се кријат најстрашни „чудовишта“ Добрите познавачи…

1 2 3 178