Останати вести

Занимливости
ПОУБАВА СТРАНА НА СООБРАЌАЈОТ: Сцени кои би требало почесто да се случуваат

Овој пат не известуваме за судири, насилство на патот и слично, туку за нешто сосема спротивно Во популарната рубрика „Занимливости“ на Високи Октани денес ја претставуваме похуманата…

Занимливости
ИМПРЕСИВНО: Современите спортисти како „воини“ на легендарната Група Б

Како модерните тркачки автомобили би изгледале да не се прекина легендарната Група Б? WRC е навистина фантастична автомобилска дисциплина за гледање во живо, но тркачките…

1 2 3 183