Останати вести

Низ историјата
НИЗ ИСТОРИЈАТА: Каде исчезна југословенскиот Golf III од Сараево

Поискусните вљубеници во автомобилизмот паметат дека југословенската фабрика TAS во Сараево ги произведуваше VW Golf I и II, но малкумина знаат дека фабриката се прошируваше…

Колекционерство
ФОТО: Се продава прекрасна „Буба“ со само 89 изминати километри

Вистински колекционерски сон Секој вљубеник во најпознатиот Volkswagen на светот би посакал да има вака зачуван примерок во својата гаража, но дали ќе биде подготвен да ја…

1 2 3 168