Останати вести

Занимливости
ВИДЕО: Погледнете ја совозачката реакција на забрзувањето на Bugatti Veyron

Преку 1.000 коњски сили произведуваат фуриозно забрзување и урнебесни човечки реакции Bugatti Veyron беше и остана еден од најбрзите суперавтомобили на светот, но и вистинска…

Совети
Важни правила во сообраќајот на кои возачите често забораваат и не ги почитуваат

„Високи Октани“ и Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата со потсетување до возачите за дел од сообраќајните правила и прописи кои многу често…

Совети
THATCHAM RESEARCH: Тест покажа зошто „самоуправувачките“ автомобили се опасни

Еве зошто не смеете да го препуштите своето возило на таканаречениот автопилотски систем Современата возачка технологија спаѓа во категорија на возачка асистенција, а не во…

1 2 3 293