nakova-2

Градскиот освојувач агилно се пробиваше по сообраќајниците, нудејќи одличен комфор и уживање низ разговорот на двете млади убавици, нашата Јелена и гостинката Александра Накова. Мотор е штедлив и еластичен, а спарен со петстепениот менувач овозможи лагодно крстосување на елегантниот и ергономичен „Фолксваген Поло“ низ градските сообраќајници.
nakova-4
Господарката на модните патеки и носителка на многу домашни и интернационални „Мис“ титули, Александра Накова, ги покажа своите возачки вештини и на отворено. Популарниот топ модел и нашиот поубав претставник на минатогодишниот серијал на „Преживеан“ (Surviror) го тестираше „Поло“ и воодушевено изјави: „Автомобил по мој избор. Од секогаш сум сакала да имам „Фолксваген Поло“.

nakova-5

 

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Leave A Reply