Слични поларни услови за возење, но и лоши возачи имаме и на домашен терен во периодов, така да видео прилогот треба да ви биде добра педагошка лекција

Канада

Неколку десетици автомобили и камиони настрадаа во масивен верижен судир на автопат во близина на Торонто.

Иако заради специфичните климатски услови возачите во Канада би требало да имаат доста искуство во возење по снег, во оваа земја редовно се случуваат големи сообраќајки.

Во еден таков верижен судир оштетени се неколку десетици возила, во незгода која го потврдува фактот дека Канаѓаните се лоши возачи, впрочем како и коментарите под видеото.

За душебгрижниците ќе наведеме дека во сообраќајката нема загинати, а неколку лица завршија во болница со полесни повреди.

Слични поларни услови за возење, а и лоши возачи имаме и на домашен терен во периодов, така да видео прилогот треба да ви биде добра педагошка лекција.

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.