Радикалниот тјунинг на оваа „двојка“ ги надминува сите граници на физиката и разумот, но затоа привлекува огромно внимание

MTech Motorsport

Пред нас е едно од најбруталните унапредувања на втората генерација на бестселерот на VW, кое носи потпис на MTech Motorsport.

Агрегатот развива преку 1.300 коњски сили, а од голема помош не е ниту погонот на сите тркала, бидејќи за возење на овој монструм е потребно големо возачко искуство, но и среќа за да се оствари врвен резултат.

Четврт милја поминува за 8,89 секунди со излезна сила од 269км/ч.

Погледнете ги видео прилозите:

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.