Погледнете како различни погони се однесуваат на лизгава подлога

Одличен споредбен тест направи екипата на школото за рели возење Team O’Neil.

На видео прилогот, помеѓу останатото, јасно се воочува разликата помеѓу отворениот и диференцијалот со ограничено пролизгување и интегралниот 4х4 погон.

Освен ова, имаме прилика и да видиме разлика помеѓу два системи на електронска контрола на пролизгување – првиот кој го сопира тркалото и вториот кој ја одзема гаста:

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.