Дали карактеристиките на унапреденото баварско купе се доволни да ја симнат од тронот најмоќната Giulia?

Во етерот постојат повеќе видео прилози во кои најдобро позиционираниот модел од гамата на Giulia модели се натпреварува со баварскиот претставник во класата, перформантниот BMW M3.

Големиот интерес за овој двобој е потполно логичен и очекуван. BMW M3 е долгогодишен лидер, додека Giulia е нова во сегментот.

За жал на љубителите на баварската марка, Giulia Quadrifoglio во скоро секоја споредба на карактеристики и возна динамика излегува како победник.

Но, сега боите на BMW ги брани унапредената M4 CS верзија. Дали подобрувањата на баварското купе се доволни да ја симнат од тронот најмоќната Giulia?

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.