garo-poznatite-vozat-2

Имавме огромна чест и задоволство во рубриката „Познатите возат“ да го поканиме легендарниот тапанар на култните „Леб и сол“, Гарабет Тавитјан – Гаро, кој возеше „Фолксваген Пасат“ (Volkswagen Passat).

Во моментот, Тавитјан со своите синови е актуелен со проектот „Македонското срце чука во 7/8 такт“, кој го претставува македонското музичко богатство, облагородено со вокалните изведби на најголемите балкански ѕвезди.

garo-poznatite-vozat-4

Гаро зборува и за „Леб и сол“, новиот проект со неговите синови Диран и Гаро, како и за џез музиката и македонскиот музички пазар. „Пасат“ одлично му „легна“ на најдобриот тапанар на екс-југословенските простори, кој коментира: „Делува господски!“.

Уживајте во возењето и разговорот!

 

 

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Leave A Reply