magi-rizova-3

Смеа и забава. Возбуда и набиен адреналин, неоддолив микс, кој веќе по традиција, на највпечатлив начин ви го доловува зумот на камерата на „Високи октани“. Опојната комбинација дефинитивно ја освои публиката во спектакуларниот серијал „Која е најбрзата македонска ѕвезда?“.

magi-rizova-4
За тоа како Магдалена Ризова-Черних, втората претставничка на понежниот пол на жешкиот асфалт во Серес, ја мина тркачката патека, нејзиниот стил на возењето, и нејзината реакција, гледајте во вториот дел од видеото со нејзиниот настап.

Првиот дел од видеото можете да го погледнете тука.

 

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Leave A Reply