perevozi-1

Популарниот пејач Никола Перевски – Пере приватно вози „Шкода“ исто така, а овој пат го возеше фамилијарниот „Шкода Суперб“ (Skoda Superb) по главните улици на скопските маала во минатата сезона на „Високи октани“. Со Јелена разговараа за „посебните“ желби на Пере за подобрување на скопскиот сообраќај, кои модели на автомобили ги возел и кој е неговиот автомобил од соништата.
perevozi-2
Пере и е познат на македонската јавност како фронтмен на легендарните „Нокаут“, кои одново ја освоија публиката обединувајќи се во изминатиот период за изведба на неколку исклучително успешни unplugged концерти.perevozi-3

 

 

 

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Leave A Reply