Публиката на патеката Autodromo di Monza не можеше да си верува на сопствените очи

T1

Швајцарецот Фред Бернхард потроши пет години да го направи ова супер возило.

Погледното го видео прилогот во кој Volkswagen T1 ‘Race-Taxi’ со вграден 3.6-литарски мотор од Porsche 993 Bi-Turbo со сила од 530кс и 757Nm гази се пред себе:

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.