Група на вредни руски ентузијасти создаде вистинска брвнара врз шасија на старо комби

Најновиот проект на руската екипа која своите необични трансформации на возила ги прикажува на YT каналот Garage 54 е вистинска куќа на тркала.

Русите како основа на овој проект искористиле старо UAZ комби, врз која е надоградена вистинска – брвнара.

Погледнете го видео прилогот на кој се забележани првите чекори во изработка на оваа патувачка куќа:

На второто видео се прикажани завршните работи на проектот, вклучувајќи го и вградувањето на фаровите и стоп светлата, како и пробното возење на готовата куќа.

Иако нејзината практична употреба е ограничена, а ниту прегледноста во возењето не е на завидно ниво, сепак можеме да кажеме дека куќата на тркала на Garage 54 е своевидно ремек дело:

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.