Кој ја има таа несреќа секојдневно да вози или барем еднаш возел во Скопје во текот на утринскиот или попладневниот шпиц, знае каков пекол тоа може да биде

Кој ја има таа несреќа секојдневно да вози или барем еднаш возел во Скопје во текот на утринскиот или попладневниот шпиц, знае каков пекол тоа може да биде.

Повеќедецениската миграција село-град и криминално лошото владеење на низа градоначалници резултира со катастрофална ситуација со сообраќајот во главниот град.

Ужасните гужви по улиците станаа секојдневие, да се најде слободно паркинг место е вистинска лотарија, луѓето се нервозни, машините страдаат.

За сето ова сведочи и денешниот видео прилог:

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.