Старата поговорка дека во секое стадо има барем по една црна овца важи и за автомобилската индустрија

maxresdefault

Станува збор за неколку верзии на познати спортски автомобили, кои се толку упропастени и во несклад со својот карактер што наидуваат на потсмев кај купувачите, што ги чини репутација.

Car Throttle анализира седум вакви примери (иако ги има повеќе), кои сведочат дека дури и најдобрите идеи можат да бидат упропастени од лоши одлуки.

Да го погледнеме видео прилогот:

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.