Познат американски магазин во соработка со Lexus направи атрактивна фото сесија

1

Атрактивните автомобили и убавите девојки од секогаш биле добитна комбинација, без разлика дали се работи за автосаем, рекламен спот или нешто трето.

2

Познатиот магазин Sports Illustrated неодамна, во соработка со Lexus, направи атрактивен „фото-сешн“, во кој главните улоги ги толкуваат Lexus RX и фото моделот Hailey Clauson.

3

Иако критичарите „на нож“ го дочекаа дизајнот на RX серијата, со девојка каква што е Хејли се добива поинаква димензија.

4

Останува дилемата што да се одбере – новиот RX со F Sport пакет на опрема (црна предна маска, спуштено потпирање, затемнети стакла и поголеми тркала) или фатален фото-модел како што е Hailey Clauson?

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.