Полека, но сигурно се приближуваме до моментот кога Новата година ќе ја замени старата, а тоа е времето кога веќе традиоционално редакцијата на Високи Октани ви го презентира календарот на Pirelli, светски познат произведувач на автомобилски пневматици, кој ги развеселува љубителите на автомобилизмот комбинирајќи ја женската убавина и автомобилите, како неисцрпен мотив.

[wzslider transition=”‘slide'”]Дванаесет месеци – дванаесет атрактивни дами, а одговорните од италијанскиот бренд за пневматици тврдат дека овогодинешниот календар е најдобар од сите.

Обезбедивме одличен видео материјал, уживајте:

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.