Оваа посебна Toyota веќе ја претставивме, а сега можеме да видиме и што се може да направи на асфалтот

3

Жестоката креација на Рајан Тјуерк се најде на Вилоу Спрингс Рејсвеј, Калифорнија на тестирање покрај еден Nissan 370Z Nismo.

2

Моторот на Ferrari 458 Italiа звучи фантастично во GT86. Испорачува 570кс од 4.5 V8, а краевите на издувните цевки се свртени напред.

1

Секако, за да се скроти таа сила темелно е модификувано и потпирањето, а тука се и посебните фелни со пневматици со димензии 245/40 R18 напред и 265/40 R18 назад.

Уживајте:

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.