Во малку преправена каросерија на Yugo од 1986. година вградени се дури два V8 мотори на „Кадилак“, еден напред и еден одзади, што му дава погон на сите 4 тркала.

YugoНие немаме што да додадеме, а вие?

Место за дискусија ТУКА.

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.