Редакцијата на „Високи Октани“ на своите верни фанови, читатели, автоентузијасти и деловни соработници им ја честита Новата 2017 година со желби за милион безгрижно изминати километри, добро здравје и деловен успех…

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.