Како би реагирале кога би полагале возачки испит, а на паркингот наместо вообичаениот автомобил би ве чекал нов Porsche 911?

1Замислете дека треба да полагате возачки испит, а инструкторот ви кажува дека наместо со вообичаеното возило ќе мора да полагате со Porsche 911, спортски болид со кого никогаш не сте имале никакво искуство? Страв, трема, возбуда или сето ова во комбинација?

Во видео прилогот на Porsche France и Ле Манс Центарот за спортско возење ќе видиме како кандидатите реагираат на помислата дека ќе мораат да полагаат со Porsche, но и како се снаоѓаат на улиците и како паркираат:

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.