Дизајнерите од Jennings ни понудија многу интересен одговор на ова прашање

1510083157_49

Низ дискусиите на авто ентузијастите илјадници пати наидуваме на мислење дека постарите модели се многу подобри од автомобилите кои денес се произведуваат.

Многу луѓе сметаат дека модерните автомобили се безлични, дизајнерски досадни и дека едноставно немаат душа, а им пречи и константното исфрлување на нови модели.

Сигурно е дека во ова има вистина, но сепак ние тврдиме дека и денес се произведуваат атрактивни автомобили кои оставаат одлични впечатоци.

За да ги фузионира двете ери, компанијата Jennings одлучи со помош на компјутерски алатки да даде одговор на тоа како модерните автомобили би изгледале кога би се произведувале во 70-те и 80-те години на минатиот век.

Погледнете ја интересната галерија и проценете сами дали и колку се атрактивни:

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.