Зимава ни донесе температури со екстремен минус, а возачите најдобро знаат што тоа значи за моторите, особено оние кои возат на дизел

Cold start

Денес ќе гледаме одлична видео компилација на неколку снимки каде јасно се гледа и прикажува стартување на мотори од различни автомобили во сурови зимски услови – на температури помеѓу -30 и -40 степени Целзиусови.

Mercedes, Audi, Toyota, Lada i Hyundai ги играат главните улоги, а на крајот од видео прилогот можеме да видиме како тоа го прават и тешкашите:

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.