Audi TT се најде во рацете, пардон високите потпетици на две атрактивни блондинки во секси облека

BeFunky Collage

За безбедно возење на спортски автомобил неопходни се соодветни обувки. Доколку немате специјални тркачки патики, пожелно е да се облечат патики со тенок ѓон, за да се има што подобар чувство за ножните команди.

Но, кога ќе видите како возат овие две девојки, тогаш ќе го заборавите погоре наведеното.

Audi TT се најде во рацете, пардон високите потпетици на две атрактивни блондинки во секси облека. Штиклите се огромни, што не ги спречи девојките жестоко да го нагазат акцелераторот и да му ја „извадат маста“ на ова Audi.

Уживајте во видео прилогот:

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.