Да ја разгледаме топ листата на најскапоцените возила на светски познатите ѕвезди од шоу бизнисот

Ѕвездите на реп и хип хопот музиката преовладуваат кога зборуваме за најскапите автомобили поседувани од познати личности во периодов. Тие доминираат во горната половина на оваа листа, а практично скоро секој од нив поседува свој Bugatti модел.

Можеби Jay Z, Flo Rida, Lil Wayne, The Game и Birdman имаат различни стилови на музицирање, но сличен вкус кога станува збор за скапоцени возила, а Bugatti Veyron им е најомилен.

Не можевме да не приметиме дека нема претставничка на понежниот пол меѓу сопствениците на најскапоцените автомобили.

Парис Хилтон поседува Bentley модел кој со цената од 285.000 долари не може да влезе во првите 10.

Најверојатно дека познатите девојки повеќе финансиски средства трошат на недвижности, луксузни патувања, гардероба…

Претставуваме ТОП 10 листа на најскапи автомобили на познати личности:

10. David Beckham – Rolls Royce Phantom Drophead – 407.000 долари

10. David Beckham – Rolls Royce Phantom Drophead – 407.000

9. Rick Ross – Maybach 57 – 430.000 долари

9. Rick Ross –Maybach 57 – 430.000

8. Jay Leno – Mercedes SLR McLaren – 500.000 долари

8. Jay Leno – Mercedes SLR McLaren – 500.000

7. Nicolas Cage – Ferrari Enzo – 670.000 долари

7. Nicolas Cage – Ferrari Enzo – 670.000

6. Jerry Seinfeld – Porsche 959 – 700.000 долари

6. Jerry Seinfeld – Porsche 959 – 700.000

5. Kanye West – Lamborghini Aventador – 750.000 долари

5. Kanye West – Lamborghini Aventador – 750.000

4. Simon Cowell – Bugatti Veyron – 1.7 милиони долари

4. Simon Cowell – Bugatti Veyron – 1.7

3. Birdman – Bugatti Veyron – 2 милиони долари

3. Birdman – Bugatti Veyron – 2

2. Flo Rida – Bugatti Veyron – 2.7 милиони долари

2. Flo Rida – Bugatti Veyron – 2.7

2. Lil Wаyne – Bugatti Veyron – 2.7 милиони долари

2. Lil Wyne – Bugatti Veyron – 2.7

2. The Game – Bugatti Veyron – 2.2 милиони долари

2. The Game – Bugatti Veyron – 2.2

1. Jay Z – Maybach Exelero – 8 милиони долари

1. Jay Z – Maybach Exelero – 8

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.