Од Ferrari LaFerrari, преку Bugatti и Pagani моделите, со едно изненадување на второто место, оваа ТОП 10 понуда делува импресивно

Untitled collage

Секојдневно нудиме извештаи и информации за нови модели кои се појавуваат на пазарот, но правиме и статии за постарите автомобили, гледајќи во ретровизор.

Овој пат, се решивме за нешто поинакво и ги претставуваме најскапите половни автомобили кои можат да се купат на најпопуларните европски сајтови за продажба на возила.

Од Ferrari LaFerrari, преку Bugatti и Pagani моделите, со едно изненадување на второто место, оваа ТОП 10 понуда делува импресивно.

Да погледнеме кои се најскапите 10 половни возила кои во периодов се продават во Европа:

10. Pagani Zonda Tricolore €4,900,000

10. Pagani Zonda Tricolore €4,900,000

Километража: 888км
Број на претходни сопственици: 2

9. Porsche GT1 €5,900,000

9. Porsche GT1 €5,900,000

Километража: 3.900км
Број на претходни сопственици: 1

8. Lexus LFA V10 Nürburgring Edition €6,430,000

8. Lexus LFA V10 Nürburgring Edition €6,430,000

Километража: 680км
Број на претходни сопственици: 1

7. Bugatti Veyron €6,500,000

7. Bugatti Veyron €6,500,000

Километража: 3.440км
Број на претходни сопственици: 1

6. Pagani Zonda €6,500,000

6. Pagani Zonda €6,500,000

Километража: 689км
Број на претходни сопственици: 1

5. FERRARI LaFerrari APERTA €6,540,000

5. FERRARI LaFerrari APERTA €6,540,000

Километража: 100км
Број на претходни сопственици: 1

4. Porsche 911 3.8 Carrera 4S Cabriolet €9,850,000

4. Porsche 911 3.8 Carrera 4S Cabriolet €9,850,000

Километража: 40.500км
Број на претходни сопственици: 1

3. Jaguar E-type FIA Semi-Lightweight Roadster (P.O.A.) €9,999,999

3. Jaguar E-type FIA Semi-Lightweight Roadster (P.O.A.) €9,999,999

Километража: 10.000
Број на претходни сопственици: 2

2. 1947 ZIS 101 €10,000,000

2. 1947 ZIS 101 €10,000,000

Километража: 1.000км
Број на претходни сопственици: непознато

1. Ferrari LaFerrari €10,000,000

1. Ferrari LaFerrari €10,000,000

Километража: 1.700
Број на претходни сопственици: 1

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.