Од 14 до 29 јануари во Детроит се одржува еден од најголемите саеми на автомобили во светот – Северноамериканското меѓународно автошоу

saem-detroit-koli

Од 14 до 29 јануари во Детроит се одржува еден од најголемите саеми на автомобили во светот – Северноамериканскиот меѓународен автошоу (NAIAS).

Центарот на американската автоиндустрија е совршено место за најголемите светски произведувачи на автомобили да ги претстават своите најнови модели.

Volkswagen, Mercedes, BMW, Toyota, Audi, Ford, Nissan, Hyundai и други пристигнаа со долго очекувани и интересни новитети.

Уживајте во фото галеријата:

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.