Во овој период од годината Монако е автомобилски Елдорадо, а овој F12 е една од најдобрите ѕверки

3

На аматерските снимки направени во Монако од страна на автоентузијаст, гледаме две идентични единици на овој модел, специјално дизајнирани со обемна употреба на карбонски влакна.

Ferrari F12 berlinetta Onyx е модифициран со Aero F2X преден браник, вградени се пониски карбонски аеро сплитери, преден аеро мост и странични карбонски прагови.

1Задниот браник е посебно прилагоден, вклучувајќи го и дифузерот, задниот спојлер и кровната секција.

Секако тоа не е се. Onyx има беспрекорен издувен систем со 4 гранки, засилени фелни од 21 и 22 инчи, прилагодено потпирање, сатенски кров и засилен мотор кој сега произведува 800кс.

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.