Да ги погледнеме фотографиите од 67-ата меѓународна изложба на автомобили која до 24 септември се одржува во Франкфурт

138956711459bbb9183dd28861162117_big

На овогодишниот франкфуртски Автосалон се случија повеќе светски и европски премиери на нови автомобили и концептни возила, а фотографиите од новитетите погледнете ги во нашата галерија:

Повеќе вести од денес тука.

Comments

comments

Сподели.


За Авторот

Коментарите се затворени.